Tuesday, 23 February 2010

Det er længe siden, jeg sidst har været her på min blog for at fortælle om fiskeriet. Jeg har været en del i Stensån for at fiske med mine fiskevenner dels fra Danmark og dels fra Sverige. Året 2009 har ikke været særlig indbringende med laks og havørreder, hverken i Danmark eller Sverige. Nogle stykker på omkring 5 kilo fik jeg da. Denne krabat, som jeg er i færd med at nette, fik jeg op selv om min kammerat stoppede kameraet inden det hele var slut. Vi har besluttet at gøre det om i 2010, og så må jeg se at være mere flittig med min blog.

Fast fisk i pensionisthullet

2 comments:

Morten Saxnæs said...

Du må lige få gang i bloggen igen. Det gik jo lige så godt, men så holdt du en 2 års pause. Hvorfor dog det?
Man stopper jo heller ikke med at fiske efter de 3 første kast, vel?

Michael said...

Jeg kender det godt!

Jeg købte engang en jakke - jeg var simpelthen SÅ glad for den - jeg brugte den i en uge, gik med den hele tiden - jeg sov nærmest med den.

Men så en dag, så holdt jeg op med at bruge den - og jeg har ikke brugt den siden.

Men den hænger stadig i skabet - og jeg overvejer at begynde at bruge den igen. Jeg er bare lidt bange for at tage den i brug igen, fordi jeg blev simpelthen så afhængig af den sidst.

Det skyldes egentlig, at der er sådan nogle fede lommer i den - den er så praktisk - og så er den varm. En alletiders jakke til prisen!